Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Bencis VI Acquisition Company 3 wil Vakmedianet Investments overnemen. (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Bencis VI Acquisition Company 3 B.V. wil Vakmedianet Investments B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 18 januari 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Bencis VI Acquisition Company 3 B.V.: is een houdstermaatschappij van Bencis. Bencis is een investeringsmaatschappij die risicodragend kapitaal verschaft aan ondernemingen in diverse sectoren.
  • Vakmedianet Investments B.V.: is een B2B-mediaplatform voor professionals, zakelijke beslissers en ondernemers in Nederland dat actief is in de volgende sectoren: Food & Horeca; Assurantie; Bouwcommunicatie en Logistiek & Mobiliteit.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355