Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Avedon wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over PKF Wallast (concentratiemelding)

Avedon Capital Partners B.V. (hierna: Avedon) is voornemens om – via haar indirecte dochteronderneming GCF IV Bidco 9 B.V. – uitsluitende zeggenschap te verkrijgen over Implex Digamma B.V., Implex Qoppa B.V., Implex Wau B.V., Implex Tau B.V., Implex San B.V., Implex Eta B.V., Implex Mu B.V., Implex Delta B.V., Implex Rho B.V., Implex Beta B.V., Implex Gamma B.V., Implex Omikron B.V., Implex Lambda B.V. (hierna gezamenlijk aangeduid als PKF Wallast). De bedrijven hebben op 15 september 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Avedon is een Nederlands en Duits investeringsfonds dat investeert in kleine en middelgrote ondernemingen die actief zijn op het gebied van business services, consumer & health, software & technology en smart industries. Avedon houdt (indirect) deelnemingen in 18 ondernemingen, waaronder Koenen en Co en HLB WVDB.
  • PKF Wallast is een full-service accountantskantoor en is als zodanig actief op het gebied van audits en accountancy. Daarnaast adviseert PKF Wallast over fiscale, juridische, corporate finance en HR-vraagstukken. PKF Wallast is voornamelijk actief in Nederland. PKF Wallast heeft vestigingen in Amsterdam, Delft, Rotterdam, Woerden en Alphen aan den Rijn.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355