Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Avedon Capital Partners mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Detron ICT Holding-Zetacom Holding (concentratiebesluit)

Avedon Capital Partners B.V. mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Detron ICT Holding B.V.-Zetacom Holding B.V. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 8 maart 2023 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

  • Avedon Capital Partners: een Nederlandse investeerder, gevestigd in Amsterdam. Avedon investeert in kleine en middelgrote ondernemingen die actief zijn op het gebied van business services, consumer & health, software & technology en smart industries. Avedon houdt deelnemingen in 16 ondernemingen.
  • Detron: een dienstverlener die ondernemingen ondersteunt bij het samenbrengen van clouds, applicaties, communicatiekanalen (telefonie, mobiel, e-mail en online), functionaliteiten en oplossingen in één uniforme werkplekervaring. Daarnaast is Detron actief als aanbieder van Unified Communication-diensten, waarvan het aanbieden van grootzakelijke telefoniediensten en het wederverkopen van mobiele telefoondiensten (als handelsagent) een onderdeel vormt. Ook is Detron actief op het gebied van detachering van IT-personeel en op het gebied van de wederverkoop van alarmeringssystemen in de zorgsector en de daarmee samenhangende IT-diensten.
  • Zetacom: een dienstverlener op het gebied van communicatieoplossingen die software- en hardwareoplossingen biedt voor communicatie, alarmering en persoonsbeveiliging voor met name ziekenhuizen, zorginstellingen en justitiële inrichtingen. In het bijzonder is Zetacom actief op het gebied van de bundeling van verschillende communicatiekanalen (telefonie, mobiel, e-mail en online) in één integrale oplossing en de aanleg en beveiliging van communicatienetwerken. Ook richt Zetacom zich op de optimalisatie van zorgprocessen.
 

Documenten

Avedon Capital Partners mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Detron ICT Holding-Zetacom Holding (concentratiebesluit) (PDF - 38.3 KB)