Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Ausnutria en Dairy Goat Holland mogen Amalthea Group en Dairy Protein Cooperation Food overnemen (concentratiebesluit)

Ausnutria B.V. en Dairy Goat Holland B.V. mogen Amalthea Group B.V. en Dairy Protein Cooperation Food B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 21 december 2022 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

  • Ausnutria B.V. houdt zich bezig met de productie en verkoop van melkpoeder (vooral geitenmelk-poeder) en flesvoeding (zowel geitenmelkgrondstof als koemelkgrondstof). Ausnutria B.V. verhandelt tevens geitenmelkroom, geitenmelkboter en proteïnepoeders op basis van geitenmelk.
  • Dairy Goat Holland B.V. is een financiële holdingmaatschappij die buiten Amalthea Group B.V. geen andere marktactiviteiten heeft.
  • Amalthea Group B.V. is een producent van (halfharde) geitenkaas en houdt zich in (zeer) beperkte mate bezig met de verkoop van geitenmelk en wei.
  • Dairy Protein Cooperation Food B.V. houdt zich bezig met de productie en levering van kaasmelk, geiten-natieve weiconcentraat, geitenroom en geitencaseïnemelk.
 

Documenten

Concentratiebesluit Ausnutria en Dairy Goat Holland mogen Amalthea Group en Dairy Protein Cooperation Food overnemen (PDF - 42.71 KB)