Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Athora Netherlands wil Stichting LifeSight overnemen (concentratiemelding)

Athora Netherlands N.V wil Stichting LifeSight overnemen. De bedrijven hebben op 14 november 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

- Athora Netherlands: biedt bedrijven, instellingen en consumenten een breed pakket aan verzekeringen en (pensioen)producten. Athora Groep is een financiƫle dienstverlener met een focus op pensioenverzekeringen en levensverzekeringen onder andere onder de merken Zwitserleven en Reaal.
- Stichting LifeSight: is een premiepensioeninstelling ("PPI"). Stichting LifeSight heeft als doel het uitvoeren van flexibele en moderne pensioenregelingen voor werkgevers met 25 of meer medewerkers in Nederland. Stichting LifeSight werkt met verschillende partners op het gebied van administratie, vermogensbeheer en verzekeren om te komen tot optimale toegevoegde waarde voor haar klanten.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355