Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Asgard Investments wil (Apax) wil Ermelo Midco (Target) overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Asgard Investments B.V.(Apax) wil Ermelo Midco B.V. (Target) overnemen. De bedrijven hebben op 9 februari 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Asgard Investments B.V. (Apax) : een Frans private equity fonds actief in de sectoren consumenten & retail, tech & telecom, services (waaronder financiële en industriële dienstverlening) en gezondheidszorg.
  • Ermelo Midco B.V. (Target):  Target is de indirecte houdstermaatschappij van Odin Groep B.V. ("Odin Groep") (samen met Target "Target Groep") die actief is op het gebied van IT-diensten en - producten, met een focus op de onderwijssector, de gezondheidszorgsector en de bouw- en infrastructuursector.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355