Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Ariston wil CENTROTEC Climate Systems overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Ariston Holding N.V. wil CENTROTEC Climate Systems GmbH overnemen. De bedrijven hebben op 29 september 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Ariston Holding N.V.: productie en levering van warmwater- en verwarmingssystemen en -diensten, componenten en branders, onder de merken Ariston, Elco, Chaffoteaux, ATAG, Racold, Calorex, NTI, HTP, Ecoflam en Thermowatt;
  • CENTROTEC Climate Systems GmbH: productie en levering van verwarmings-, ventilatie- en airconditioningssystemen, onder de merken Brink, Wolf, Pro-Klima en Ned Air.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355