Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Argos Wityu wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over IJssel Technologie Groep (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Argos Wityu wil (via Louise River B.V.) uitsluitende zeggenschap verkrijgen over IJssel Technologie Groep B.V. De bedrijven hebben op 29 november 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Argos Wityu : is een Europese, onafhankelijke investeringsmaatschappij.
  • IJssel Technologie Groep B.V.: houdt zich bezig met engineering, installatie, onderhoud en (productie)optimalisatie voor industriĆ«le klanten. Zij ontwikkelen en optimaliseren productielijnen in (nieuwe) fabrieken, leveren service op het gebied van onderhouds- en reparatiediensten voor productieprocessen en geven advies over het optimaliseren van deze processen.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355