Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Arcus mag uitsluitend zeggenschap verkrijgen over Infradax (concentratiebesluit)

Arcus IT Bidco B.V. mag uitsluitend zeggenschap verkrijgen over Infradax Holding B.V. . Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 23 februari 2023 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Arcus is een portfolio-onderneming van de Nederlandse investeringsmaatschappij Egeria Capital Management B.V. (Egeria). Arcus is actief als ge├»ntegreerde IT-dienstverlener in Nederland. Arcus is actief op het gebied van consultancy, software, hardware en managementdiensten binnen de IT-sector. De primaire focus ligt op het aanbieden van managed services aan afnemers in het MKB.
  • Infradax is de houdstermaatschappij van enkele vennootschappen die allen actief zijn binnen de markt voor IT-dienstverlening. Infradax is een ge├»ntegreerde IT-dienstverlener, die voornamelijk actief is in Nederland. Infradax is ook actief op het gebied van consultancy, software, hardware en managementdiensten. Infradax is primair gefocust op het verkopen van hardware aan afnemers in bijvoorbeeld het MKB en lokale overheden.
 

Documenten

Openbaar besluit melding Arcus - Infradax (PDF - 42.31 KB)