Kruimelpad

Aquiline en Arby mogen ERS overnemen (concentratiebesluit)

Aquiline Financial Service Fund II L.P. en Arby Partners IX L.P. mogen ERS DGB Limited overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 12 april 2021 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

 

  • Aquiline Financial Services Fund II L.P. is een privaat investeringsfonds beheerd door Aquiline, een private investeringsmaatschappij gevestigd in New York en London. Met gebruik van haar investeringsfondsen investeert Aquiline in ondernemingen in de financiële dienstensector, met een focus op verzekeringen, financiële technologie, bedrijfsdiensten, kredieten en investeringsbeheer. 
  • Arby Partners IX L.P. beheert een aantal private equity fondsen die belangen hebben in een breed spectrum van ondernemingen die een focus hebben op media, communicatie, bedrijfs- en informatiediensten. 
  • ERS DGB Limited is het moederbedrijf van de ERS-Group. De hoofdactiviteit is de acceptatie van verzekerings-/herverzekeringsrisico’ s van autoverzekeringen bij Lloyd’s door haar deelname in Syndicate 218. Syndicate 218 opereert onder de merknaam van ERS en heeft een breed aanbod van producten op het gebied van autoverzekeringen in het Vernigde Koninkrijk en Ierland.