Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Antin Infrastructure Partners SAS wil uitsluitende zeggenschap over Blue Elephant Energy AG (concentratiemelding)

Antin Infrastructure Partners SAS wil Blue Elephant Energy AG overnemen. De bedrijven hebben op 23 augustus 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • AIP is een private equity investeringsmaatschappij die zich richt op investeringen in infrastructuur, in het bijzonder in de sectoren energie en milieu, telecom, transport en sociale infrastructuur.
  • BEE is met haar dochterondernemingen actief als stroomproducent in de hernieuwbare energiesector. BEE verwerft en exploiteert in totaal 67 zonneparken en 13 onshore windparken, in Europa, Chili en de Dominicaanse Republiek.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355