Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Allround Hollands Energie mag, na aanpassing van haar websites, gas en elektriciteit leveren aan kleinverbruikers

Allround Hollands Energie mag gas en elektriciteit leveren aan kleinverbruikers. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft namens de Minister van Economische Zaken en Klimaat hiervoor een vergunning verleend. Volgens de ACM heeft Allround Hollands Energie aangetoond te voldoen aan de wettelijke vereisten die gelden voor het leveren van energie aan kleinverbruikers. Energieleveranciers hebben een vergunning nodig als ze leveren aan kleinverbruikers.

Tijdens de beoordeling van de vergunningaanvraag heeft de ACM Allround Hollands Energie aangesproken op het naleven van de informatieverplichtingen, die gelden voor wederverkoop van energie aan kleinverbruikers. Allround Hollands Energie heeft hierop haar websites aangepast en aangegeven namens welke energieleverancier zij energie levert. De aanpassingen zijn volgens de ACM in overeenstemming met de informatieverplichtingen, die gelden voor wederverkoop van energie aan kleinverbruikers.

Verplichtingen vergunninghouders

Wat is een kleinverbruiker?

Verplichtingen wederverkoop van energie aan kleinverbruikers

 

Documenten

Allround Hollands Energie mag elektriciteit leveren aan kleinverbruikers (PDF - 178.13 KB) Allround Hollands Energie mag gas leveren aan kleinverbruikers (PDF - 179.27 KB)