Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

ACM vacatures: Junior Econoom, Junior Jurist en Junior Data Analist

De ACM is op zoek naar jou! Op dit moment hebben wij verschillende vacatures voor junioren. Reageer vandaag nog!

Vacature Junior Econoom 

Vind je het leuk om uitdagend economisch onderzoek te doen? Ben je een scherpe denker en ga je graag de diepte in? De Autoriteit Consument & Markt (ACM) zoekt een junior econoom of econometrist die ons gaat helpen de concurrentie in Nederland in kaart te brengen en te versterken. Reageren is mogelijk tot 07-05-2018.

  • Ga naar vacature Junior Jurist (vacature niet meer online - reageren is niet meer mogelijk)

Vacature Junior Jurist 

Wil je op het hoogste niveau bezig zijn met het juridische vak? Leer dan de Autoriteit Consument & Markt (ACM) kennen. Werken als jurist bij de ACM betekent complexe zaken doorgronden, diverse markten ontdekken, dicht op het vuur zitten en samenwerken met andere disciplines. Het is een schaakspel, waarbij jij bijdraagt aan een gezonde economie. Reageren is mogelijk tot 07-05-2018.

  • Ga naar vacature Junior Jurist (vacature niet meer online - reageren is niet meer mogelijk)

Vacature Junior Data Analist

Wil je met jouw actuele kennis en actieve inzet bijdragen aan datagedreven toezicht? Verwerk jij graag data tot informatie? Heb je de mindset van een onderzoeker en ben je een scherpe analist? De Autoriteit Consument & Markt (ACM) zoekt een junior data analist die ons gaat helpen de markten in Nederland inzichtelijk en transparant te maken. Reageren is mogelijk tot 07-05-2018.

  • ga naar vacature Junior Data Analist (vacature niet meer online - reageren is niet meer mogelijk)
Vacature Junior Data Analist - ACM Collega's Sylvia en Jeroen
 

Bekijk al onze vacatures

www.werkenbijacm.nl