Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

959 wil Beter Bed Holding overnemen (concentratiemelding)

959 B.V. (Torqx Capital Partners Fund II Coöperatie U.A.) wil uitsluitende zeggenschap over Beter Bed Holding N.V. verkrijgen. De bedrijven hebben op 28 juli 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • 959 B.V. (Torqx Capital Partners Fund II Coöperatie U.A.) is een investeringsmaatschappij actief in de Benelux die zich richt op middelgrote bedrijven met potentie om te groeien.
  • Beter Bed Holding N.V.: is een slaapspecialist met een multi-channel aanpak bestaande uit fysieke winkels en onlineverkoopactiviteiten. Beter Bed verkoopt slaap gerelateerde producten zoals matrassen, boxsprings, textiel (kussens, dekens en linnen), bedden, bedbodems en ander (slaap gerelateerd) meubilair van eigen merken of merken van derden.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355