Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Vera van Etten

Portret Vera van Etten

Vera studeerde Rechten in Leiden en werkte vier jaar als jurist bij de Rechtbank Rotterdam. Ze proefde al aan werving en selectie tijdens een bestuursjaar, besloot de switch te maken naar recruitment en werkte bij Qompas als campus recruiter, bij Eiffel als corporate recruiter en sinds augustus 2021 bij de ACM als senior corporate recruiter.

Heel gaaf als alles op zijn plaats valt

“Recruiten bleek een stuk beter bij me te passen dan jurist zijn! Ik ben naar de ACM gegaan omdat ik na een aantal jaar aan de bureaukant veel meer betrokken wil zijn bij een organisatie. Ik vind het interessant om mee te bouwen aan een organisatie, om te zorgen dat we de mensen en competenties binnenhalen die nodig zijn. Het is heel gaaf om eraan bij te dragen dat een team en een nieuwe collega klikken, om te zien dat alles op zijn plaats valt.”

Boeiend werkveld met internationaal aspect

“Corporate werken, voor een organisatie met een maatschappelijk doel, managers adviseren, je eigen collega’s aannemen, en dan ook nog de link met mijn juridische achtergrond: voor mij komt hier alles samen. Het werkveld van de ACM is boeiend, omdat het iedereen raakt. Ook het internationale aspect vind ik interessant. En de werksfeer is hier heel prettig. Ik ervaar het echt als een warm bad.”

Vera gaat regelmatig naar Texel, waar ze vandaan komt. Ze heeft een groot sociaal netwerk, houdt van samen koken, eten, reizen, loopt hard, sport in de sportschool en is een fervent lezer.