Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Winnaars "ACM Groen" bekend!

De 3e verdieping van het ACM-gebouw heeft afgelopen maand de meeste energie bespaard. Daarmee zijn zij uitgeroepen tot winnaar van de interne directiestrijd ‘ACM Groen’.

De winnende etage heeft energie bespaard door consequenter te zijn in het uitschakelen van het licht, de airco en de beeldschermen als ze een werkplek of vergaderruimte verlaten.

Tijdens de groene april maand had iedere etage een ACM Groen-ambassadeur rondlopen. Sandy Pronk is onze ambassadeur bij de Directie Consumenten op de 3e verdieping. Op deze foto krijgt Sandy de winnaarstaart uitgereikt op een ACM-brede bijeenkomst op 16 mei 2017.

De wedstrijd is een initiatief van medewerkers van de directie Energie en de directie Telecom, Vervoer en Post van de ACM. De directie houdt zich onder andere bezig met de energietransitie.

Michelle Prosman is secretaresse bij de directie Energie en een van de initiatiefnemers.“Energie besparen op kantoor is makkelijk, als je weet waarop je moet letten. Met deze kleine actie wilden we onze collega’s bewuster maken. Ik vind het echt opvallend hoeveel collega’s hier fanatiek mee aan de slag zijn gegaan. Het thema leeft hier echt. De wedstrijd is inmiddels afgelopen, maar het bewustzijn leeft voort en daar was het ons natuurlijk om te doen!”

Bekijk al onze vacatures

Vind jij ruimte voor initiatief in je werk belangrijk? En wil je werken in een organisatie die een rol heeft bij de verduurzaming van de energievoorziening in Nederland en Europa? Bekijk onze vacatures.

Ga naar de homepage Werken bij ACM