Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Nieuwe vacature: Senior Corporate Recruiter

De vacature Adviseur Informatievoorziening is inmiddels vervuld. Check overige vacatures bij ACM

In deze nieuwe rol bij ACM ga jij je als enige binnen ons goedlachse HRM team 100% richten op recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Je wordt adviseur, sparringpartner, recruiter, sourcer, campus recruiter en arbeidsmarktcommunicatie adviseur in één. Een brede en afwisselende voortrekkersrol! Je gaat echt vernieuwen en je eigen ideeën implementeren. Kom jij onze werving en selectie verder professionaliseren?

Heb jij de nodige vlieguren op het gebied van recruitment? En ben je een ‘vakidioot’ met interesse in alle facetten van werving en selectie? Ben je als persoon energiek, pragmatisch en een netwerker?

Wil je je breed ontwikkelen op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie? En wil je zowel strategisch, tactisch als praktisch aan de slag?

Ontdek dan wat deze rol bij ACM precies inhoudt, wat de concrete functie-eisen zijn en waarom werken bij ACM een hele interessante optie is!

Lees de verhalen van enkele ACM’ers Ga naar Werken bij ACM