Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Kohlspitz Holding mag Quint Holding overnemen (concentratiebesluit)

Kohlspitz Holding mag Quint Holding overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 29 juni 2021 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Kohlspitz Holding AG (AWK): Staat aan het hoofd van de AWK-groep (met daarin o.a. Ginkgo, Talos) van bedrijven, een management en IT-consultancybureau in Zwiterland. De kernactiviteiten van AWK omvatten cyber security & privacy management, data analytics & kunstmatige intelligentie, digitale strategie & innovatie, IT-advies alsook projectmanagement, programmamanagement en project-portfolio management voor de private en publieke sector.
  • Quint Holding B.V.: Is een digitale transformatie consultant met het hoofdkantoor in Amstelveen. Quint ondersteunt haar klanten bij het ontwerpen en implementeren van digitale transformaties.
 

Documenten

Kohlspitz Holding mag Quint Holding overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 44.58 KB)

Zie ook