Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Bestuur

Het bestuur is eindverantwoordelijk voor alle besluiten van de Autoriteit Consument & Markt. De bestuursleden worden door het ministerie van Economische Zaken benoemd, maar zij zijn onafhankelijk in hun besluitvorming. Elk bestuurslid heeft een eigen taakgebied.

Martijn Snoep

Martijn Snoep

Bestuursvoorzitter

Martijn Snoep is sinds 1 september 2018 de bestuursvoorzitter van de ACM. Hij studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij heeft tot aan zijn benoeming bij de ACM 28 jaar bij De Brauw Blackstone Westbroek gewerkt.

Meer informatie over Martijn Snoep

Cateautje Hijmans van den Bergh

Cateautje Hijmans van den Bergh

Bestuurslid

Cateautje Hijmans van den Bergh studeerde klassieke talen & archeologie aan de Rijksuniversiteit Leiden en heeft een Master of Business Administration behaald. Zij werkte jarenlang in de financiƫle sector en strategische advisering.

Manon Leijten

Manon Leijten

Bestuurslid

Manon Leijten is sinds 2 maart 2020 bestuurslid bij de ACM. Zij studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tot aan haar benoeming als bestuurslid van de ACM werkte zij zesenhalf jaar als secretaris-generaal bij het ministerie van Financiƫn.

Meer informatie over Manon Leijten