Kruimelpad

Concentratiemelding

Zorggroep Elde en Maasduinen willen fuseren (concentratiemelding)

01-04-2019

Wat staat er in de melding?

Stichting Zorggroep Elde en Stichting Maasduinen willen fuseren. De bedrijven hebben op 28 maart 2019 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de fusie.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Stichting Zorggroep Elde: is actief in de ouderenzorg op het gebied van thuiszorg (huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging en verpleging), verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatiezorg, Wmo-gefinancierde dagactiviteiten, hulp bij huishouden en eerstelijnsverblijf in de regio Haaren, Vught, Boxtel, Sint-Michielsgestel en Meierijstad;
  • Stichting Maasduinen: is actief in de ouderenzorg op het gebied van thuiszorg (persoonlijke verzorging en verpleging), verpleeghuiszorg, Wmo-gefinancierde dagactiviteiten en eerstelijnsverblijf in de regio Waalwijk, Loon op Zand en Gilze en Rijen.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde fusie en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Zorg
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355