Kruimelpad

Concentratiemelding

Zeeuw & Zeeuw wil Schakel Auto overnemen (concentratiemelding)

20-01-2020

Wat staat er in de melding?

Zeeuw & Zeeuw Services B.V. wil Schakel Auto B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 14 januari 2020 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Zeeuw & Zeeuw Services B.V.: handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s, uitoefenen van een automobielbedrijf, het garagebedrijf en het carosserieherstelbedrijf, inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte automobielen en motorrijwielen, kleinhandel in onderdelen en accessoires voor automobielen en motorrijwielen, uitoefenen van een assurantie- en bemiddelingsbedrijf, lease, verhuren en anderszins ter beschikking stellen van motorvoertuigen en het uitvoeren van de administratie daarvan.
  • Schakel Auto B.V.: handel in en reparatie van personenauto’s en lichte en zwaardere bedrijfsauto’s, import van nieuwe personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s, groothandel en handelsbemiddeling in auto-onderdelen en accessoires, en carrosserieherstel

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355