Kruimelpad

Correspondentie

Zeeuw & Zeeuw mag Schakel Auto overnemen (eindmededeling)

05-02-2020

Wat staat er in het besluit?

Zeeuw & Zeeuw Services B.V. mag Schakel Auto B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 3 februari 2020 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • Zeeuw & Zeeuw Services B.V.: handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s, uitoefenen van een automobielbedrijf, het garagebedrijf en het carosserieherstelbedrijf, inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte automobielen en motorrijwielen, kleinhandel in onderdelen en accessoires voor automobielen en motorrijwielen, uitoefenen van een assurantie- en bemidde-lingsbedrijf, lease, verhuren en anderszins ter beschikking stellen van motorvoertuigen en het uitvoeren van de administratie daarvan.
  • Schakel Auto B.V.: handel in en reparatie van personenauto’s en lichte en zwaardere bedrijfsauto’s, import van nieuwe personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s, groothandel en handelsbemiddeling in auto-onderdelen en accessoires, en carrosserieherstel.

Kan ik reageren op het besluit van de ACM?

Dat kan als u een belang heeft bij dit besluit en als u dat binnen zes weken doet. Deze zes weken termijn start op de dag dat bovenstaande ondernemingen geïnformeerd zijn over het besluit van de ACM. U reageert door een brief aan de Rechtbank Rotterdam te sturen met daarin een onderbouwing waarom uw belangen door dit besluit worden geschaad. U kunt deze brief sturen naar:

Rechtbank Rotterdam
Sector bestuursrecht
Postbus 50951
3007 BM Rotterdam