Kruimelpad

Concentratiemelding

Wensink Automotive wil Dijkstra Auto Groep overnemen (concentratiemelding)

07-02-2019

Wat staat er in de melding?

Wensink Automotive Beheer B.V. wil De Garage B.V. en daarmee Dijkstra Auto Groep B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 31 januari 2019 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

Wensink Automotive Beheer B.V.: beheersmaatschappij van Wensink Automotive B.V. die actief is met detailhandel in nieuwe en gebruikte personenauto’s en lichte bedrijfswagens, vrachtwagens, nieuwe trailers, inclusief bijbehorende onderdelen, accessoires, onderhoud en reparatie, en actief is met autoschadeherstel;

  • De Garage B.V.: holdingmaatschappij van o.a. Dijkstra Auto Groep B.V.;
  • Dijkstra Auto Groep B.V.: via haar werkmaatschappijen actief met detailhandel in nieuwe en gebruikte personenauto’s en lichte bedrijfswagens, inclusief bijbehorende onderdelen, accessoires, onderhoud en reparatie.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355