Kruimelpad

Concentratiemelding

Trioplast Industrier (Zweden) wil Apeldoorn Flexible Packaging overnemen van JPF Netherlands (concentratiemelding)

05-12-2019

Wat staat er in de melding?

Trioplast Industrier AB (Zweden) Apeldoorn Flexible Packaging B.V. (AFP) overnemen van JPF Netherlands B.V. De bedrijven hebben op 29 november 2019 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Trioplast Industrier AB: De kernactiviteiten van Trioplast bestaan uit het ontwikkelen, produceren en verkopen van folies en verpakkingsmaterialen. Trioplast levert aan verschillende sectoren, waaronder landbouw, tuinbouw, hygiëne, gezondheid, bouw, energie en afval.
  • Apeldoorn Flexible Packaging B.V.: De activiteiten van AFP betreffen het ontwikkelen, produceren en verkopen van plastic verpakkingsmaterialen. AFP richt zich hierbij vooral op twee soorten verpakkingsmaterialen: folies voor het vastzetten van vracht en voedselverpakkingsfolies.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355