Kruimelpad

Sun Capital Partners wil CNC Holding overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Sun Capital Partners, Inc. wil, indirect via haar dochteronderneming NIH VII Kaf Holding S.à.r.l., CNC Holding B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 29 oktober 2020 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Sun Capital Partners, Inc. is een Amerikaanse private equity onderneming die investeert in bedrijven in een aantal uiteenlopende industrieën. De kernsectoren van Sun Capital zijn zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg, industrie en consumentengoederen en -diensten, met een geografische focus op Noord-Amerika en Europa.
  • CNC Holding B.V. houdt zich bezig met de productie en levering van substraat voor de paddenstoelenteelt, meer specifiek met (i) de ontwikkeling, de productie en de transport van substraat voor de teelt van verse en industrieel verwerkte paddenstoelen, met inbegrip van de productie en levering van dekaarde en vullen en afdekken (GVA); en (ii) de ontwikkeling, de productie en de transport van substraat op houtbasis voor de teelt van exotische paddenstoelen. CNC heeft vijf vestigingen in Nederland en Polen en verkoopt wereldwijd in 26 landen substraten aan paddenstoelentelers.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355