Kruimelpad

Concentratiemelding

Stichting Spaarne Gasthuis wil afdeling Bariatrische chirugie van Slotervaartziekenhuis B.V. overnemen (concentratiemelding)

22-01-2019

Wat staat er in de melding?

Stichting Spaarne Gasthuis wil afdeling Bariatrische chirugie van Slotervaartziekenhuis B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 22 januari 2019 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Spaarne Gasthuis is een topklinisch ziekenhuis en biedt klinische en niet-klinische algemene ziekenhuiszorg en topklinische zorg aan met primair adherentiegebied in de regio Haarlem
  • Afdeling Bariatrische chirugie van Slotervaartziekenhuis is een topzorgcentrum voor Bariatrische chirurgie en was daarvoor erkend als internationaal Centre of Excellence.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Zorg
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355