Kruimelpad

Concentratiemelding

Stichting Schakelring, Stichting De Riethorst Stromenland en Stichting Volckaert willen fuseren (concentratiemelding)

18-06-2019

Wat staat er in de melding?

Stichting Schakelring en Stichting De Riethorst Stromenland willen fuseren. De bedrijven hebben op 11-06-2019 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de fusie.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Stichting Schakelring biedt dienstverlening aan in de VVT-sector aan ouderen, chronisch zieken en mensen met kortdurende en/of specialistische hulpvragen in voornamelijk de regio Waalwijk en Heusden;
  • Stichting De Riethorst Stromenland biedt dienstverlening aan in de VVT-sector aan ouderen, chronisch zieken en mensen met kortdurende en/of specialistische hulpvragen in voornamelijk de gemeente Altena, Geertruidenberg en Oosterhout;
  • Stichting Volckaert: biedt dienstverlening aan in de VVT-sector aan ouderen, chronisch zieken en mensen met kortdurende en/of specialistische hulpvragen in voornamelijk de gemeente Oosterhout en Dongen.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde [fusie/overname/joint venture]en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Zorg
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355