Kruimelpad

Correspondentie

Stichting Schakelring, Stichting De Riethorst Stromenland en Stichting Volckaert mogen nog niet fuseren (eindmededeling)

20-11-2019

Wat staat er in het besluit?

Stichting Schakelring, Stichting De Riethorst Stromenland en Stichting Volckaert mogen nog niet fuseren. De ACM heeft op 7 november 2019 besloten dat er nader onderzoek nodig is. De overname heeft mogelijk een negatieve invloed op de concurrentie.

Stichting Schakelring biedt dienstverlening aan in de VVT-sector aan ouderen, chronisch zieken en mensen met kortdurende en/of specialistische hulpvragen in voornamelijk de regio Waalwijk en Heusden. Stichting De Riethorst Stromenland biedt dienstverlening aan in de VVT-sector aan ouderen, chronisch zieken en mensen met kortdurende en/of specialistische hulpvragen in voornamelijk de gemeente Altena, Geertruidenberg en Oosterhout. Stichting Volckaert biedt dienstverlening aan in de VVT-sector aan ouderen, chronisch zieken en mensen met kortdurende en/of specialistische hulpvragen in voornamelijk de gemeente Oosterhout en Dongen. Na het eerste onderzoek kan de Autoriteit Consument & Markt (ACM) een mogelijke negatieve invloed op de concurrentie niet uitsluiten. De ACM wil daarom de gevolgen van de overname verder onderzoeken.

Kan ik reageren op het besluit van de ACM?

Dat kan als u een belang heeft bij dit besluit en als u dat binnen zes weken doet. Deze zes weken termijn start op de dag dat bovenstaande ondernemingen geïnformeerd zijn over het besluit van de ACM. U reageert door een brief aan de Rechtbank Rotterdam te sturen met daarin een onderbouwing waarom uw belangen door dit besluit worden geschaad. U kunt deze brief sturen naar:

Rechtbank Rotterdam
Sector bestuursrecht
Postbus 50951
3007 BM Rotterdam