Kruimelpad

Staci wil Base Logistics Group overnemen (concentratiemelding)

Staci SAS wil Base Logistics Group B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 19 maart 2021 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Staci is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in retail logistiek, die actief is in het B2B- en B2C-segment. Staci biedt oplossingen aan een breed scala van industrieën. Staci biedt logistieke diensten aan in Duitsland, België, Spanje, Frankrijk, Italië, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Staci staat onder de uiteindelijke zeggenschap van Ardian Buyout Fund VII B SLR, een fonds dat wordt beheerd door Ardian France SA (Ardian). Ardian is een Franse private equity-beleggingsgroep die bestaat uit verschillende beheermaatschappijen en beleggingsfondsen die over de hele wereld investeren in ondernemingen die actief zijn in een breed scala van sectoren.
  • BLG is een logistieke dienstverlener de wereldwijd opereert als aanbieder van geïntegreerde transport- en warehouse-diensten. BLG richt zich daarbij in het bijzonder op tijd- en mission critical diensten voor de hightech en medische industrie.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355