Kruimelpad

Smile Invest en Rabo Participaties willen IGS GeboJagema Holding overnemen (concentratiemelding)

Smile Invest N.V.en Rabo Participaties B.V. willen IGS GeboJagema Holding B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 1 april 2021 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Smile Invest N.V. is een participatiemaatschappij met een focus op de middenmarkt, management buy-outs en kapitaalgroei. Smile Invest N.V. is met name actief in de sectoren software en technologie, (medische) zorg en consumentengoederen en -diensten.
  • Rabo Participaties B.V. is een participatiemaatschappij dat risicokapitaal verstrekt aan ondernemingen met overtuigende groeiambities. Rabo Participaties B.V. is deel van Rabo Corporate Investments.
  • IGS GeboJagema Holding B.V. IGS is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en valideren van hoogwaardige meervoudige spuitgietmatrijzen voor kunststofproducten. Haar activiteiten omvatten het gehele productieproces, van risicobeoordeling van de te ontwerpen matrijzen tot het daadwerkelijke ontwerp en de productie, tot de nazorg van de matrijzen zoals onderhoud. De dienstverlening van IGS richt zich in het bijzonder op het produceren van matrijzen voor de medische sector.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355