Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Rivean Capital wil indirect via RC Acquisition II uitsluitende zeggenschap over VoFast (Wilvo Group) verkrijgen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Rivean Capital Fund VII Cooperatief U.A. (Rivean Capital) wil VoFast B.V. (Wilvo Group) overnemen. De bedrijven hebben op 15 november de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Rivean Capital Fund VII Cooperatief U.A. (Rivean Capital): 
    Rivean Fund VII is een investeringsfonds van Rivean Capital B.V. dat investeert in middelgrote ondernemingen die actief zijn in verschillende sectoren in Europa, met name in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Zwitserland, voorheen bekend als Gilde Buy Out Partners.
  • VoFast B.V. (Wilvo Group): 
    VoFast is een houdstermaatschappij die middels haar dochterondernemingen, onder de naam Wilvo Group ("Wilvo"), actief is als leverancier van metalen componenten en samenstellingen voor hightech toepassingen. Wilvo levert onder meer normdelen, plaatwerk en verspaning voor diverse projecten. Door de combinatie van mogelijkheden voor co-ontwikkeling en engineering, een uitgebreid scala aan productietechnologieën en -diensten kan Wilvo klanten een reeks oplossingen bieden, inclusief aanvullende diensten. Wilvo is voornamelijk in Nederland actief.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt 
Directie Mededinging 
Postbus 16326 
2500 BH Den Haag 
Telefoon: (070) 722 2000 
Telefax: (070) 722 2355