Kruimelpad

Concentratiemelding

Quantum LEAP BIDCO wil VDK Groep overnemen (concentratiemelding)

09-10-2020

Quantum LEAP BIDCO B.V. wil VDK Groep B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 5 oktober de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Quantum LEAP BIDCO B.V. is een besloten vennootschap die is opgericht voor de overname van VDK Groep B.V. Zij heeft geen andere zakelijke activiteiten. De EMK Capital LLP richt zich op investeringen in kleine en middelgrote ondernemingen.
  • VDK Groep B.V. haar bedrijfsactiviteiten bestaan uit een breed scala aan diensten op het gebied van generieke en niche elektro- en werktuigbouwkundige installatietechniek, alsmede aangrenzende diensten zoals afwerkings- en inrichtingswerkzaamheden, schilderwerk en projectontwerp, allemaal gerelateerd aan de bouwsector (onderhoud, renovatie en nieuwbouw).

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355