Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Openbare zienswijzen op de implementatiebesluiten WLR-C

OPTA heeft op 30 oktober 2009 de ontwerp implementatiebesluiten WLR-C (UPC en Ziggo) gepubliceerd. In deze besluiten staat de wijze waarop UPC en Ziggo hun systemen moeten aanpassen om de wederverkoop van de analoge kabelaansluiting (WLR-C) mogelijk te maken. Marktpartijen en andere belanghebbenden hebben tot en met 11 december 2009 de tijd gekregen om op de ontwerpbesluiten te reageren. De volgende partijen hebben van deze mogelijkheid gebruik gemaakt: KPN, RTL, Tele2/Online, UPC, YouCa, Your.TV, en ZIggo. OPTA heeft de reacties van deze partijen meegenomen in de definitieve besluiten.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook