Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Maximum tarief voor gespreksafgifte van de Mobile Virtual Network Operator (MVNO) Barablu

Barablu - een Mobile Virtual Network Operator (MVNO) - heeft bij OPTA een verzoek om geschilbeslechting ingediend ter zake van de door KPN contractueel gestelde voorwaarde ten aanzien van het maximaal in rekening te brengen tarief voor mobiele gespreksafgifte (MTA-tarief). Deze voorwaarde komt er op neer dat het MTA-tarief van Barablu niet hoger mag zijn dan het MTA-tarief zoals overeengekomen tussen KPN en de host van Barablu. OPTA is van oordeel dat deze contractuele voorwaarde niet in strijd is met het bij of krachtens de Telecommunicatiewet bepaalde. Op grond daarvan wordt het verzoek van Barablu ingevolge artikel 12.2, tweede lid, van de Telecommunicatiewet afgewezen.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.