Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Besluit op Wob-verzoek UPC Nederland B.V. met betrekking tot documenten die OPTA ten behoeve van overleg met de Europese Commissie en andere Europese instanties over de marktanalyse omroep heeft opgesteld

UPC Nederland heeft op basis van Wet Openbaarheid Bestuur, een verzoek ingediend bij OPTA om toezending van documenten. Het gaat om documenten die het college ten behoeve van overleg met vertegenwoordigers van de Europese en andere Europese instanties, heeft opgesteld.

Het college heeft bij het onderhavig besluit het verzoek van UPC gedeeltelijk ingewilligd en maakt bij deze de desbetreffende presentatie (gedeeltelijk) en brief aan de Commissie openbaar.

 

Documenten

Besluit op Wob-verzoek UPC Nederland B.V. met betrekking tot documenten die OPTA ten behoeve van overleg met de Europese Commissie en andere Europese instanties over de marktanalyse omroep heeft opgesteld (PDF - 1.74 MB)