Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Bijlage uitvoeringstoets ontwerp Postregeling

De Postwet wordt gewijzigd waarmee de postmarkt volledig geliberaliseerd wordt. Daarom heeft het ministerie van Economische Zaken een ontwerp Postregeling opgesteld. In deze ontwerp Postregeling staan onder meer regels over de regulering van tarieven en de kwaliteit van de universele postdienst. Over deze regeling heeft het ministerie aan OPTA gevraagd een advies uit te brengen in de vorm van een zogenoemde uitvoeringstoets. Dit document betreft de bijlage bij de uitvoeringstoets die OPTA heeft uitgebracht op de eind 2008 aan haar voorgelegde versie van de Postregeling. In deze bijlage worden de bevindingen die OPTA op hoofdlijnen in de uitvoeringstoets heeft opgenomen, meer uitgewerkt en onderwerps- en artikelgswijs behandeld.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook