Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Herstelbesluit implementatie wholesale line rental (WLR)

Het college van OPTA heeft drie aanvullende besluiten genomen inzake wholesale line rental (WLR). De verplichting tot de levering van WLR is opgelegd aan KPN in het marktanalyse besluit ‘wholesale toegang vaste openbare telefoonnetwerk’ van december 2005. De aanvullende besluiten betreffen een wijziging van dit marktanalysebesluit, een besluit over de WLR-tarieven en een herstelbesluit over de implementatie van wholesale line rental. Deze aanvullende besluiten zijn genomen naar aanleiding van uitspraken van het College voor Beroep Bedrijfsleven op 12 september 2007.

Het herstelbesluit omvat twee onderwerpen, namelijk de retail-wholesale korting op restverkeer naar 090x-nummers en de implementatie van CS-blokkering.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook