Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Uitleg aan nummerhouders over nieuwe wet- en regelgeving

Met ingang van 1 juli 2008 krijgen nummerhouders en -gebruikers specifieke verplichtingen opgelegd. In deze brief, verstuurd aan bijna 6500 houders van een 090x nummer of een 18xy nummer, wordt uitgelegd wat die verplichtingen zijn. Het gaat hierbij om het bijhouden en ter beschikking stellen van gegevens over de nummergebruikers en de verplichting om de maximale kosten dan wel de kosten per gesprek voor het bellen naar bepaalde 0900-nummers te vermelden. Daarnaast wordt ingegaan op de maatregelen die kunnen worden genomen als OPTA misbruik van een nummer vermoedt.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook