Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Presentatie OPTA Marktmonitor 2007

Dit is de presentatie van OPTA's marktmonitor met daarin de belangrijkste ontwikkelingen in 2007 op de markten voor elektronische communicatie en post. De marktmonitor geeft een momentopname van de ontwikkelingen op de markten rond telefonie, breedband, huurlijnen, omroep, internetveiligheid en post. De nadruk ligt op trends, concurrentieontwikkelingen en de gevolgen in prijs en kwaliteit voor de eindgebruiker.

De marktmonitor is onderdeel van OPTA's jaarverslag. Het jaarverslag kijkt terug naar de topprioriteiten en de gerealiseerde begroting en legt verantwoording af over OPTA’s activiteiten en resultaten in 2007 aan de hand van de belangrijkste werkzaamheden en gebeurtenissen.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook