Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Beslissing op bewaar van SURFnet tegen last onder dwangsom voor registratie 2007

SURFnet heeft bezwaar gemaakt tegen de last onder dwangsom die het college haar op 19 juli 2007 wegens overtreding van artikel 2.1 Telecommunicatiewet heeft opgelegd. SURFnet heeft ook bezwaar gemaakt tegen het besluit tot registratie van SURFnet als aanbieder van openbare elektronische communicatiediensten en aanbieder van een openbaar elektronisch communicatienetwerk. En tegen het daarop gebaseerde besluit waarbij het college de door SURFnet verschuldigde vergoeding voor jaarlijks toezicht heeft vastgesteld.

SURFnet betwist niet dat zij elektronische communicatiediensten en een elektronisch communicatienetwerk aanbiedt, maar bestrijdt dat deze diensten en het netwerk een openbaar karakter hebben. Het college verklaart de bezwaren van SURFnet ongegrond.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Meer in deze zaak