Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Speech Jens Arnbak over noden en noodzaken op de telecommarkt 2001

Op 28 juni 2001 gaf Jens Arnbak, voorzitter van het college van de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit, een toespraak op het Nationaal Overleg Telecom.

In deze speech stipt Arnbak twee punten aan in verband met de effectieve concurrentie in de telecommarkt. Het eerste punt betreft de gunstige ontwikkelingen in de Nederlandse telecom-markt sinds de liberalisering in 1997. Vervolgens bij een van de belangrijkste middelen waarmee OPTA de concurrentie probeert te bevorderen: de beoordeling van de interconnectie- en de eindgebruikerstarieven. Ik zal uiteen zetten wat het belang is en de gevolgen zijn van deze nieuwe tarieven.

 


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.