Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Last onder dwangsom KPN universele telefoongids en abonnee-informatiedienst

KPN Telecom B.V. is verplicht om een universele telefoongids en abonnee-informatiedienst beschikbaar te stellen. Deze bevatten alle abonnees van alle aanbieders in Nederland, voor zover deze niet hebben verzocht om niet te worden opgenomen in de telefoongids of het voor de abonnee-informatiedienst gebruikte bestand.

Het college van OPTA heeft geconstateerd dat de telefoongids en de abonnee-informatiedienst van KPN nu niet alle abonnees van Nederland bevatten en dat KPN zich dus niet aan de wettelijke verplichting houdt. Daarom legt het college van OPTA een last onder dwangsom op aan KPN.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook