Kruimelpad

Zienswijze en consultatie

Consultatie agenda Consumentenautoriteit 2010-2011

06-11-2009

De Consumentenautoriteit is weer begonnen met het consulteren van maatschappelijke partners over haar plannen en prioriteiten voor de komende periode. Net als voorgaande jaren publiceert de Consumentenautoriteit daartoe een consultatiedocument waarin zij haar voorgenomen plannen kenbaar maakt. Door middel van dit consultatiedocument wil de Consumentenautoriteit haar voornemens toetsen bij haar maatschappelijke omgeving.

De consultatie is de eerste stap om te komen tot een Agenda voor de komende periode, waarin de definitieve plannen worden gepresenteerd. Nieuw is dat de Consumentenautoriteit voornemens is een Agenda voor twee jaar vast te stellen, dus voor de periode 2010-2011. Meer daarover kunt u lezen in het consultatiedocument.

Reacties betrokken partijen op het consultatiedocument

De Consumentenautoriteit heeft onderstaande reacties op het consultatiedocument ontvangen en betrokken bij de vaststelling van de agenda. Ook bij de uitvoering van de agenda worden reacties waar mogelijk meegenomen. U kunt de reacties downloaden en bekijken in pdf-formaat.