Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Informele zienswijze zaak 7052 openbare versie

Een verzoek om een informele zienswijze over de vraag of de concentratie tussen partijen gemeld zou moeten worden gelet op (1) de voor zorginstellingen verlaagde zorgdrempel en (2) de omzetdrempels van artikel 29 Mededingingswet. De NMa komt tot de conclusie dat, uitgaande van de door partijen verstrekte gegevens, het Besluit verlaging omzetdrempels niet van toepassing is. De NMa kan geen definitief uitsluitsel geven op de vraag of de relevante drempelwaarden zijn overschreden, aangezien daarvoor diepgaander onderzoek vereist is.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.