Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Toelichting berekening aanbestedingsomzet 2001

Toelichting van de NMa op de wijze waarop de aanbestedingsomzet 2001 van bouwondernemingen in de grond-, wegen en waterbouw (GWW) moet worden bepaald. Het NIVRA heeft aan de NMa hierover vragen gesteld. De NMa heeft de bouwondernemingen om deze omzetgegevens gevraagd in het kader van de sanctieprocedure die volgt op de onderzoeken in de GWW. De rapporten naar aanleiding van deze onderzoeken maakte de NMa op 14 oktober 2004 bekend.

De toelichting bestaat uit de antwoorden op de door het NIVRA gestelde vragen. Het NIVRA publiceert een in overleg met de NMa opgesteld voorbeeld voor een Rapport van feitelijke bevindingen dat door de accountant dient te worden opgesteld. Dit voorbeeld is te vinden op de website van het Koninklijk NIVRA (nu NBA).

De termijn waarbinnen de betrokken bouwondernemingen moeten beslissen om deel te nemen aan de versnelde sanctieprocedure die de NMa heeft ingesteld, is met een week verlengd tot 17 november a.s.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.