Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

MGZL, Vivre en Rooswinkel mogen samen Joint Venture De Keuken starten (concentratiebesluit)

De Raad deelt mede dat voor het tot stand brengen van de concentratie tussen MGZL, Vivre en Rooswinkel geen vergunning is vereist.

Op 16 maart 2012 heeft de Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit een melding ontvangen van een voorgenomen concentratie in de zin van artikel 34 van de Mededingingswet. Hierin is medegedeeld dat Stichting MeanderGroep Zuid-Limburg, Stichting Vivre en Rooswinkel Horeca Groothandel B.V. voornemens zijn een gemeenschappelijke onderneming tot stand te brengen, in de zin van artikel 27, tweede lid, van de Mededingingswet, genaamd ‘De Keuken van Limburg B.V.’, waarin zij hun activiteiten op het gebied van de maaltijdvoorzieningen zullen inbrengen. Op 13 april 2012 heeft de Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit besloten dat voor het tot stand brengen van de hierboven genoemde concentratie geen vergunning is vereist.

 

Documenten

MGZL, Vivre en Rooswinkel mogen samen Joint Venture De Keuken starten (concentratiebesluit) (PDF - 10.46 KB)
 

Bijlagen

Besluit in zaak 7392 (PDF - 12.29 KB)