Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Herziening besluit loodsgeldtarieven 2010

Besluit van de Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit als bedoeld in de artikelen 27f, eerste lid van de Loodsenwet tot vaststelling van de loodsgeldtarieven voor het jaar 2010.

Bij uitspraak van 6 december 2010 heeft het College van Beroep voor het Bedrijfsleven (CBb, LJN BO6663) het besluit van de Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit tot vaststelling van de loodsgeldtarieven voor het jaar 2010, genomen op 17 december 2009, vernietigd en de Raad opgedragen met inachtneming van de uitspraak een nieuw besluit te nemen.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook