Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Besluit op bezwaar boete gebiedsverdeling Thuiszorg Kennemerland

  • verklaart het bezwaar van Stichting Zorgbalans ongegrond;
  • verlaagt de bij bestreden besluit aan Stichting Zorgbalans, mede in de hoedanigheid van rechtsopvolger van Stichting Ouderenzorg Velsen en Stichting Zorgbalans Groep, gevestigd te Haarlem, opgelegde boete ten bedrage van EUR 800.000 naar EUR 790.000. De Raad stelt deze rechtspersoon hoofdelijk aansprakelijk voor het geheel.

II De Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit:

  • verklaart het bezwaar van Stichting Viva! Zorggroep (voorheen: Stichting Viva! Zorggroep, Stichting Partners in de Zorg en Stichting Thuiszorg IJmond) ongegrond;
  • verlaagt de bij bestreden besluit opgelegde boete ten bedrage van EUR 4.003.000 naar EUR 3.993.000.

III De Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit:

  • wijst het verzoek van Stichting Viva! Zorggroep (voorheen: Stichting Viva! Zorggroep, Stichting Partners in de Zorg en Stichting Thuiszorg IJmond) om vergoeding van de door haar gemaakte kosten in de bezwaarfase af.

Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook

Meer in deze zaak