Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Besluit op bezwaar inzake geschilbeslechting Shell Nederland Chemie B.V. versus Essent Netwerk B.V.

De Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit heeft bij besluit van 23 augustus 2007 beslist op het door Shell Nederland Chemie B.V. ingediende bezwaarschrift tegen het besluit van de Raad d.d. 12 januari 2007 waarbij de Raad de klacht van Shell ongegrond heeft verklaard. De klacht betrof het in rekening brengen van het transporttarief door Essent Netwerk bij Shell. De Raad handhaaft het bestreden besluit. Essent mag op grond van artikel 3.1.3 van de TarievenCode Elektriciteit bij Shell het transporttarief in rekening brengen dat gebaseerd is op twee aansluitingen.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Meer in deze zaak