Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Geschilbesluit Knoppert - Westland Infra Netbeheer aansluittarief

Knoppert kan zich niet verenigen met het hoge tarief dat hem voor een tweede elektriciteitsaansluiting op zijn WOZ-object in rekening wordt gebracht door Westland. Knoppert wenst geen vergroting van de aansluitcapaciteit van zijn huidige elektriciteitsaansluiting zoals Westland aanbiedt, maar een tweede aansluiting tegen het daarvoor geldende standaard tarief.

De Raad heeft de klacht afgewezen voor zover Knoppert klaagt over het weigeren van een tweede aansluiting door Westland. Knoppert heeft geen recht op een tweede aansluiting tegen het standaardtarief op hetzelfde WOZ-objet. Zover reikt de aansluitplicht van Westland niet.

De Raad heeft de klacht gegrond geoordeeld voor zover de klacht de hoogte van de kosten van de verzwaring van de aansluiting betreft.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Meer in deze zaak